Kochs Skole åbner international afdeling

Kochs Skole byder velkommen til op mod 100 internationale elever til august 2017.

2017.03.15 | Lene Bekker Lassen

Kochs School Aarhus

Den internationale afdeling på Kochs Skole bliver tæt integreret med den eksisterende skole, og de internationale og de danske elever får en skolegang med mange fælles tiltag.
Et bærende element i planerne om en international afdeling er ønsket om at fremme kulturforståelsen og den globale indsigt for de danske elever på Kochs Skole, samt at give de internationale elever en forståelse for og indsigt i de værdier, som det danske skolesystem og samfund bygger på.
Kochs Skole er med sine 150 år og 580 elever en af Aarhus’ ældste og største frie grundskoler.
Den internationale afdeling starter 1. august 2017 og har fra start af plads til 100 elever. Skolen bliver Cambridge-certificeret og vil tilbyde en lang række Cambridge-afgangsprøver.

Læs mere om skolen og det internationale initiativ her.

Administrative conditions