You are here: AU  Staff  show

AU Staff Housing Portal mangler boliger

AU Housing mangler boliger og har brug for din hjælp. Hvis du kender en, der ønsker at udleje sin bolig til denne målgruppe, så kontakt AU Housing.

2017.09.14 | Anne Pletschette Langer

Universitetsparken

Foto: AU Foto

AU Staff Housing Portal er en intern bolig portal på AU. Her kan AU’s udenlandske ph.d.-studerende, postdocs og gæsteforskere komme i kontakt med udlejere, som ønsker at udleje deres bolig til præcis denne gruppe.

Desværre har de p.t. rigtig mange ansøgere og få udlejere.

Sådan hjælper du AU Housing

1. Hvis du kender en, der ønsker at udleje sin bolig til denne målgruppe, så send dette link videre: http://www.au.dk/en/internationalcentre/auhousing/austaffhousingportal/
  2. Hvis du kender til hjemmesider, nyhedsbreve, opslagstavler mv., hvor denne information er relevant, så skriv til Karen Jensen, så sender hun et opslag.
  3. Hvis du kender kolleger på AU, som du synes kunne være relevante i denne sammenhæng, videresend gerne denne nyhed til dem

AU Housing takker for din hjælp.

Administrative conditions