You are here: AU  Staff  show

Den nye A Guide for International Academic Staff er på gaden

A Guide for International Academic Staff er blevet opdateret og har fået et grafisk ansigtsløft.

2017.09.13 | Anne Pletschette Langer

A Guide for International Academic Staff forside

A Guide for International Academic Staff

I den nye version er der blevet tilføjet emner om Danish working culture og Digital Denmark; guiden er blevet omstruktureret så den fremstår med den vigtigste information om Registration og Checklist først; og Important Addresses sektionen har fået tilføjet flere lokaliteter.

A Guide for International Academic Staff er en omfattende guide, som indeholder al den information, der tænkes relevant for udenlandske ansatte inklusiv ph.d.-studerende, der skal være i Danmark i over 3 måneder. Guiden inkluderer således ikke information til gæsteforskere eller gæste-ph.d.-studerende.

Guiden kan læses online som e-publikation eller på ias.au.dk under Publications

Bestil guiden i trykt form

Guiden udleveres som del af velkomstpakken fra AU HR, der kan bestilles gennem hjemmesiden www.au.dk/newemployee

Velkomstpakken udleveres på Getting Started in Denmark orientation and registration event eller ved henvendelse i receptionen Student and Staff Services på Internationalt Center.

Vi sender også gerne et antal eksemplarer af den nye guide, for eksempel hvis du har et antal velkomstpakker liggende med den gamle guide, som du ønsker at udskifte. Du kan bestille den nye version i trykt form ved at sende en mail til IAS-teamet på ias@au.dk med følgende information:

• Antal guides du ønsker
  • Modtagers navn og adresse