Boligtilbud til internationale medarbejdere på AU

På dette webinar vil du få information om den service, som AU Housing og AU Relocation Service yder i forbindelse med at finde bolig til udenlandske forskere, gæsteforskere og ph.d.-studerende.

2021.03.23 | Anne Pletschette Langer

Universitetsbyen

Universitetsbyen, Jørgen Weber

Date Wed 05 May
Time 09:00 10:00
Location Webinar
Register

Karen Jensen, specialkonsulent i AU Housing, vil fortælle om deres generelle boligtilbud til udenlandske ph.d.-studerende, gæsteforskere og ansatte forskere ved Aarhus Universitet, hvordan man søger bolig gennem AU Housing og gennemgå hjemmesiden for AU Housing og AU Staff Housing Portal. 

Lisa Topelmann-Weder, International Staff and Mobility Advisor, i AU Relocation Service vil fortælle om, hvordan AU Relocation Service hjælper med at finde bolig til ansatte forskere på post doc niveau og opefter samt hvilke muligheder, der er for denne gruppe. 

Tilmeld dig informationsmødet om boligtilbud  

Tid: Onsdag d. 5. maj 2021 / 9:00-10:00

Sted: Mødet bliver afholdt som webinar via Zoom. Zoomlink sendes til deltagerne umiddelbart før mødet.  

Målgruppe: Alle der rådgiver, vejleder eller på anden måde servicerer udenlandske ph.d.-studerende, forskere og gæsteforskere. 

Hvis du ønsker at høre mere om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Anne P. Langer, apl@au.dk . 

----

Informationsmøderne afholdes om formiddagen som webinar.

Man bedes tilmelde sig til de enkelte møder.

Møderne afholdes på dansk, da de er målrettet de personer, som i det daglige hjælper de internationale medarbejdere. En lang række af emnerne tages op på engelsk i University International Club, hvor de internationale medarbejdere udgør målgruppen.

Læs mere om informationsmøderne

Administrative conditions